Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

05.02.2024 10:38

Повідомлення про намір затвердження тарифів на послуги поводження з побутовими відходами на території Дубівської ТГ

65c0a03be9759__Тарифи.jpg

 

ТОВ «КН-Консалт» надає послуги з вивезення побутових відходів на території Дубівської територіальної громади.

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018 року ТОВ «КН-Консалт» повідомляє про наміри встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами на території Дубівської територіальної громади.

Періодичність вивезення ТПВ приватних будинків – не менше одного разу на два тижні, бюджетних установ та інших споживачів – згідно з укладеними договорами.

Причинами зміни тарифу на послуги поводження з твердими побутовими відходами є зміни в нормативних документах, що регламентують порядок формування тарифів (Постанова КМУ від 26.07.2006р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами»).

Крім того, враховуючи реалії сьогодення, виникла необхідність здійснити зміну діючих тарифів на послуги поводження з твердими побутовими відходами, яке обумовлене значним зростанням цін на паливо-енергетичні ресурси, розміру мінімальної та середньої заробітної плати, які є складовими тарифу. Також зросли витрати за договірними відносинами з постачальниками запчастин, мастильних матеріалів, шин, вартість проведених ремонтних робіт автомобільного парку підприємства та інше. Разом з тим, враховано те, що тарифи не змінювалися з 2019 року.

Пропонується до встановлення тариф на послуги поводження з побутовими відходами на території Дубівської  територіальної громади згідно з розрахунком що додається. 

Цей тариф дасть змогу своєчасно, регулярно і якісно надавати послуги з вивезення ТПВ на території Дубівської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції прийматимуться протягом 15 календарних днів з дня публікації повідомлення.

Зауваження та пропозиції просимо подавати письмово за адресою 90531, Дубове, вулиця Подольского Д., 46 чи електронною поштою 04349633@mail.gov.ua.