Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

03/10/2022

Рішення від 29.03.2024 № «Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)»

  1. Детальний план території «Нове будівництво та експлуатація мінігідроелектростанції на річці Тересва в с. Красна Тячівського району».

Мета розробки детального плану території – визначення параметрів та функціонального призначення проектованої земельної ділянки та забудови для подальшого нового будівництва міні гідроелектростанції на р.Тересва в с.Красна.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Дубівська селищна рада.

Розробник ДПТ – ФОП Ігнатишин Р.М.

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

           а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення;

           б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Дубівська селищна рада (90531, Закарпатська обл., Тячівський район, смт Дубове, вул. Подольського Д., 46).

           в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

16.10.22 року о 10:00 за адресою: клуб Дубівської селищної ради (90531, Закарпатська обл., Тячівський район, смт. Дубове, вул. Подольського Д., 32).

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Дубівська селищна рада (90531, Закарпатська обл., Тячівський район, смт Дубове, вул. Подольського Д., 46).

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Дубівська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.

https://drive.google.com/drive/folders/1C-KyqXc0qCxtYHWeZfvUCTohLgIRaIjv?usp=share_link